+34657198928 info@hulpbijstress.nl

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn geldig voor zowel Internettherapie als voor Face-to-face behandelingen op de locaties van Psychologiepraktijk Hulp bij Stress in Spanje:

  • Het kennismakingsgesprek (telefonisch of via Skype) is altijd gratis en vrijblijvend!  U kunt dit gesprek op elk moment aanvragen en u zult binnen twee werkdagen een reactie krijgen.
  • De vervolggesprekken (intake, advies en therapiegesprekken) kosten € 90 per gesprek. De kosten zijn afhankelijk van de duur en de locatie van uw gesprekken alsmede van de aard van uw klachten en het soort behandeling dat u gaat volgen.  De kosten worden tijdens het kennismakingsgesprek met uw besproken en afgestemd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  •  Wanneer u wilt dat de behandeling vergoed wordt door uw Nederlandse zorgverzekering  lees hier verder over de “verzekerde” zorg.
  • De kosten dienen na afloop van elk gesprek te worden betaald en tenminste 24 uur voorafgaand aan het volgende gesprek door Hulp bij Stress te zijn ontvangen.
  • Voor Face-to-face behandelingen op andere locaties dan aangeboden door Hulp bij Stress (zoals thuisbezoek, etc.) hanteren wij een aangepast tarief.

Het is aan u om te bepalen of u uw behandeling zelf wilt bekostigen of in aanmerking wilt komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Het is altijd afhankelijk van uw polis, welk percentage van het behandeltarief u vergoed zult krijgen.

Niet nagekomen afspraak

Voor niet nagekomen afspraken of afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren door cliënt zijn afgezegd zijn we genoodzaakt € 45,- bij u in rekening te brengen. Dit tarief is van toepassing ongeacht de reden van afzegging. Bel daarom tijdig af of stuur een bericht als u een afspraak wilt afzeggen! Dat wil zeggen: ten minste 24 uur tevoren uw geplande afspraak.

Let op! Helaas kunt u dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar dus wees op tijd met het doorgeven van een verhindering.

Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Afspraak maken of hebt u vragen?

Neem contact met ons via Skype, stuur een sms, whatsapp of e-mail of vul het contactformulier online in.