+34657198928 info@hulpbijstress.nl

Tarieven 2024

Onderstaande tarieven zijn geldig voor zowel Internettherapie als voor Face-to-face behandelingen op de locaties van Psychologiepraktijk Hulp bij Stress in Spanje:

  • Het kennismakingsgesprek (15-20 minuten, telefonisch of online) is altijd gratis en vrijblijvend!  U kunt dit gesprek op elk moment aanvragen en u zult binnen twee werkdagen een reactie krijgen.
  • Diagnostiek consulten (eerste 2 intakegesprekken en gesprekken in kader van psychologische onderzoeken) kosten € 150 per gesprek van 60 minuten.
  • Behandelconsulten (individuele behandelsessies) kosten € 100 per gesprek van 45 minuten. 
  • Schriftelijke informatieverstrekking aan derden (met toestemming cliënt) kost 90 euro. 
  • De kosten zijn afhankelijk van de duur en de locatie van uw gesprekken alsmede van de aard van uw klachten en het soort behandeling dat u gaat volgen.  De kosten worden tijdens het kennismakingsgesprek met uw besproken en afgestemd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  •  Wanneer u wilt dat de behandeling vergoed wordt door uw Nederlandse zorgverzekering  lees hier verder over de “verzekerde” zorg.
  • De kosten dienen na afloop van elk gesprek te worden betaald en tenminste 24 uur voorafgaand aan het volgende gesprek door Psychologiepraktijk Hulp bij Stress te zijn ontvangen.
  •  Het is aan u om te bepalen of u uw behandeling zelf wilt bekostigen of in aanmerking wilt komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Het is altijd afhankelijk van uw polis, welk percentage van het behandeltarief u vergoed zult krijgen.

Niet nagekomen afspraak

Voor niet nagekomen afspraken of afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren door cliënt zijn afgezegd zijn wij genoodzaakt de zitting bij u, de cliënt in rekening te brengen. De kosten hiervoor zijn € 50,- per niet op tijd geannuleerde afspraak en € 100,- per niet geannuleerde afspraak. 

Dit tarief is van toepassing ongeacht de reden van afzegging. Bel daarom tijdig af of stuur een bericht als u een afspraak wilt afzeggen! Dat wil zeggen: ten minste 24 uur tevoren uw geplande afspraak.

Let op! Helaas kunt u dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar dus wees op tijd met het doorgeven van een verhindering.

Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Afspraak maken of hebt u vragen?

Neem contact met ons op of vul het contactformulier online in.