+34657198928 info@hulpbijstress.nl

Uw psycholoog

Psychologiepraktijk Hulp bij Stress wordt gerund door Maryna Khorolska-Piontek, een in Nederland BIG-geregistreerde Gezondheidszorgpsycholoog.

Maryna is geboren in Oekraïne en heeft daar haar eerste universitaire opleiding Psychologie afgerond. In 2008 studeerde ze opnieuw af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met de afstudeerrichting Klinische en Gezondheidspsychologie. In 2011 volgde nog een tweejarige Postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. Sinds 2007 is ze werkzaam geweest bij een GGZ-instelling in Delft en Rotterdam, waar ze poliklinische psychologische hulp heeft geboden aan volwassenen met verschillende psychische klachten. Tijdens haar werk in de ambulante setting heeft ze een ruime ervaring met de E-health behandelingen opgedaan. Naast haar vaste baan op de polikliniek GGZ werkte ze vanaf 2012 in haar eigen praktijk waarin ze zowel individuele als groepsbehandelingen aan cliënten met uiteenlopende klachten heeft geboden.

Sinds eind 2014 woont ze in Spanje waar ze een praktijk heeft in de provincie Malaga. Daar richt ze zich vooral op Nederlanders die graag in hun “moedertaal” hulp willen ontvangen. Daarnaast biedt ze online-therapie voor cliënten die woonachtig zijn in Nederland of in andere landen.

Maryna is BIG-geregistreerde Gezondheidszorgpsycholoog. Daarnaast heeft ze aanvullende opleidingen gedaan in Cognitieve Gedragstherapie, Schemagerichte therapie, Interpersoonlijke therapie en Traumabehandeling door middel van EMDRVerder heeft ze ervaring met internettherapie en is ze thuis in psychodiagnostisch onderzoek.

Ze werkt met mensen één op één en probeert samen met cliënten uit te vinden op welke manier zij zichzelf in de weg zitten. Daarna helpt ze hun weer terug te keren naar wie ze zijn. Vooral momenten van verandering zijn meest waardevol in haar werk: mensen weer zien stralen, mensen zien gezonde keuzes maken, mensen zien in beweging komen en zelfstandig verder gaan.

Nederlandse BIG register: 19914014025

AGB-nummer: 94-013564

Spaanse COPAO lidmaatschapsnummer: AO11571

Kamer van Koophandel nr.  85304948